ÁLTALÁNOS ISMERTETŐ


MŰSZAKI ADATOK:
A gépek hálózati tápfeszültsége: 230V/50 Hz. A berendezések csak földelt hálózati csatlakozóból üzemeltethetőek!
Csereszabatosan használhatók a 0,75 mm átmérőjű, vagy a 2x0,15 mm Kanthal "A" hegesztőszálak. Lapos hegesztőszál alkalmazásakor célszerű üvegszálas teflonszövet használata, (maximum 0,07 mm) hogy kizárjuk a fólia ráégését a hegesztőszálra.
Az U-400 ZS zsugorfóliás gépnél a fűtőtálca, az U-32 AT tasaklezárógépnél a hegesztőfej teflonozott. Az U-32 AT tasaklezáró, a papír, alumínium karakterű, kasírozott fóliák hegesztésére is alkalmas. (hegesztési szélessége: 8 mm)
A gépek jellemzője az impulzus üzemmód, (teljesítményfelvétel: csak a hegesztési időtartamra vonatkozik) az energiatakarékosság, az egyszerű kezelhetőség, a szerviz igénytelenség, a korrózióállóság.
A megbízható hegesztési minőséget - az alkalmazandó fólia vastagságához és minőségéhez igazodva - a folyamatosan állítható hegesztési hő és hegesztési idő biztosítja. Ezek betartásáról a beépített elektronika gondoskodik.
A hegeszthető fólia vastagsága maximum 2x0,3 mm. A hegesztés technológiai ideje csak 1-2 másodperc, így a gépek termelékenységét főleg az üzemeltetés módja, gyakorisága határozza meg.

FELHASZNÁLÁSI TERÜLET:

A korszerű csomagolás és csomagolóeszközök használata mindinkább meghatározója a piacképességnek. Ez elérhető gépeink használatával mindazon területeken, ahol időszakos, vagy egyedi a csomagolási igény, ahol a széria nagysága kizárja egy nagyértékű beruházás megtérülését, ahol a technikai, technológiai háttér hiánya miatt csak kézi gépek használata lehetséges.
A gépeink többcélúak: általában különböző csomagolási igényt elégítenek ki, de felhasználhatóak bizonyos termékek konfekcionálására is, alkalmasak tasakok, reklámtasakok, zsákok gyártására, illetve azok lezárására.

SZOLGÁLTATÁSAINK:

- 1 év garancia. A javítást, garanciális időn belül és azon túl, telephelyünkön végezzük;
- bemutatótermünkben minden gép megtekinthető és kipróbálható;
- ingyenes szaktanácsadás és betanítás;
- segédeszközök készítése;
- egységcsomagok biztosítása (utánvétes feladás).